fbpx

Το Call of Duty League επιστρέφει στο YouTube

Το Call of Duty League επιστρέφει στο YouTube

Οι ιθύνοντες του Call of Duty League σχεδιάζουν να συνάψουν αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας με την πλατφόρμα YouTube. Οι διοργανωτές αναμένουν να υπογράψουν τριετή συμφωνία με τον ιστότοπο, παρά την πρόσφατη συνεργασία με το Twitch στα τέλη του περασμένου έτους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα,  το τέταρτο Major της σεζόν 2023 του Call of Duty League θα διεξαχθεί στο Κολόμπους του Οχάιο, ενώ το τελικό πρωτάθλημα CDL θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας της Νεβάδα.

Είναι ενδιαφέρον ότι από την ίδρυσή του, το Call of Duty League μεταδίδεται αποκλειστικά στο YouTube. Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του 2022, οι διοργανωτές του πρωταθλήματος franchise ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας με την πλατφόρμα Twitch, επεκτείνοντας το δίκτυο μετάδοσής τους. Παράλληλα, αναφέρθηκε ότι ο διαγωνισμός δεν θα είναι πλέον διαθέσιμος στην πλατφόρμα της Google, διακόπτοντας την προηγούμενη συνεργασία.

Τώρα, το Call of Duty League σχεδιάζει να επανασυνδεθεί με το YouTube στο πλαίσιο μιας ανανεωμένης τριετούς συμφωνίας συνεργασίας, με την αλλαγή πλατφόρμας να πραγματοποιείται μετά το Major, το οποίο διεξάγεται το σαββατοκύριακο στη Βοστώνη.

Μετά τη μετάβαση στο Twitch, η δημοτικότητα των διαγωνισμών στο πλαίσιο του Call of Duty League έχει αυξηθεί αισθητά, όπως αποδεικνύεται από τους αριθμούς των αναλυτικών υπηρεσιών. Επιπλέον, με την επιστροφή στο YouTube, οι διοργανωτές ενδέχεται να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τα πάρτι στα οποία συμμετέχουν οι Scump και ZooMaa, οι οποίοι προτιμούν να παραμείνουν στον ιστότοπο Twitch.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα e-Sports